Inspiration: Det perfekte service

Inspiration: Det perfekte service

Tænker du over i hvilket omfang dit eksisterende service passer til en kommende begivenhed? Det kunne også tænkes, at du har behov for inspiration til din bolig. Hvad end dit behov er, kan vi hos For My Living helt sikkert hjælpe dig. 

Dit service er med til at skabe helheds-oplevelsen af et smukt og dekoreret bord. Det er med til at danne rammer for et lækkert måltid i godt selskab, og dit service er en del af dit måltid fra start til slut. Det er derfor vigtigt at vælge service, der ikke kun passer til retten, men også til borddækningens endelige stil.

I vores kategori af service finder du tallerkener, drikkeglas, vinglas, krus og kropper samt tilhørende bestik fra mange anerkendte og store leverandører. Vi vil i denne blogpost komme med vores take på service, som kan passe til mange typer boliger og borddækninger.

Broste Copenhagen Rødvinsglas Bubble

Pris: 4 stk for 340,-

Dette smukke rødvinsglas fra Broste Copenhagen er især populært grundet dets unikke bobler i glasset. Det er især unikt, da ikke ét glas er det samme. Glasset er på samme tid med til at give borddækningen et eksklusivt og lækkert look. Med dette rødvinsglas, er du sikret at dine gæster vil føle luksus og velvære.

Nicolas Vahé Stone tallerken

Pris: 145,- stykket

Denne dekorative tallerken fra Nicolas Vahé er en af vores nyeste tallerkener. Den emmer af det rustikke og er i den eksklusive farve 'Stone'. Det kan tænkes at tallerkenen kan matches sammen med suppeskålen eller en kagetallerken fra samme serie. Du kan også vælge at dekorere tallerkenen med en rustik stofserviet sammen med en rustik hørdug.

Bestik fra Bloomingville i guldfarve

Pris: 185,- 

Dette smukke bestik i guldfinish har især været i stigende popularitet grundet dets eksklusive look. Dette gør bestikket især brugbart til mange forskellige typer borddækninger, heriblandt blandt andet de elegante og stilrene dækninger, eller til det hyggelige og rustikke. 

Er du nysgerrig på, hvordan du kan få mest ud af din borddækning? Grib endelig telefonen og giv os et kald på 71 96 94 99. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din forespørgsel, og vi er altid glade for at tage en snak om vores store passion: Interiør & Indretning. Du er også velkommen til at skrive til os på info@formyliving.dk.