Inspiration: Den rette belysning

Inspiration: Den rette belysning

Går du og funderer over, hvordan du kan maksimere hyggen i dit hjem? Med den rette belysning fra For My Living, er du sikret belysning i højeste kvalitet. Skab den indre ro og luksus, når du vælger belysning fra en af vores anerkendte leverandører. Vi gør meget ud af at holde et opdateret sortiment, og du vil derfor altid finde belysning, der passer til den indeværende sæson.

Mangler du en læselampe, eller har du i tankerne at skabe et unikt look til hjemmet med en speciel loftslampe? Hvad end dit ønske er, kan vi hos For My Living med sikkerhed hjælpe dig.

I vores kategori af belysning finder du en lang række lamper, herunder blandt andet:

Du kan her finde en række udplukkede lamper, som helt sikkert vil indfinde sig et godt sted i din bolig:

Gaia bordlampe fra Speedtsberg

Denne fine og enkle bordlampe i røget glas er en ideel lille lampe til at stående på natbordet som en hyggelig læselampe. Derudover kan lampen også benyttes på et sidebord ved sofaen eller ved lænestolen.

Pendel loftslampe fra Bloomingville

Denne super skønne loftslampe i rattan fra Bloomingville er begyndt at tage meget til i popularitet, grundet dens naturlige look. Benyt lampen over spisebordet som et unikt touch, eller placér lampen over et sidebord i hjørnet af boligen.

Game væglampe fra House Doctor

Denne yderst flotte væglampe fra House Doctor er med til at give boligen et unikt og hyggeligt udtryk. Lampen kan benyttes fint som sengelampe eller ved sofaen som en utraditionel læselampe.

Vil du vide mere, eller har du brug for yderligere inspiration til, hvordan du bedst indretter boligen med den perfekte belysning? Tøv ikke med at give os et kald på 71 96 94 99. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din forespørgsel, og vi kan helt sikkert finde en lampe fra vores store sortiment, der passer lige til din stil. Alternativt kan du skrive til vores mail på info@formyliving.dk.