Fokus: Cozy Living

Fokus: Cozy Living

I denne uge lægger vi fokus overpå en anden af vores leverandører, navnligt Cozy Living!

Cozy Living er Cozy Living Copenhagen er et ungt interiørmærke, der introducerer en unik og hyggelig livsstil med enestående udseende.

Grundlaget for deres design er præget af vores nordiske rødder, hvor materiale og æstetik er i fokus. De sætter fokus på håndlavede detaljer, blødhed i stoffer og elsker skønheden i de forskellige strukturer, som naturens byder på.

Vi vil i denne blogpost lægge vægt på det bløde samt det praktiske fra Cozy Living

Det bløde

Vores første eksempel er Cozy Living velour pude med broderet mønster, som er en dejlig skinnende pude. Man kan nemt have puden liggende i sofaen eller i lænestolen, hvor man kan mixe puden med andre puder for at lave et spil af farver og materiale.

En anden lækker pude også fra Cozy Living er Cozy Living puden med blomster og fugle i skønne grønlige farver, med et print af natur og fugle. Med denne pude kan man med fordel mikse den sammen med ensfarvede puder, f.eks. nogen mørkegrønne puder.

Det praktiske

Et eksempel på et af de praktiske produkter fra Cozy Living er deres skønne kurvesæt som kan fås i sæt af 3 eller separat i forskellige størrelser.

Kurvene er ydrest praktiske og kan anvendes til mange forskellige formål. Man kan med fordel bruge den store kurv til opbevaring af puderne fra Cozy Living, eller man kan bruge dem som potteskjuler til tørre blomster.

 

 

Vi håber at denne blogpost har skabt noget inspiration! Vi vil i næste uge sætte fokus på nogen af vores nye leverandører, så i kan med fordel komme tilbage til hjemmesiden i næste uge!

Med venlig hilsen

Nadia, Rune, Andreas og Alexander fra For My Living.