Forårets Top 5 interiørtrends

Forårets Top 5 interiørtrends

Med forårets entré, blomsternes trivsel og solens varme, åbner vi vores hjem og haver op for lysere og varmere tider.

Her er vores top 5 bud på forårets interiørtrends.

#5 - Dansende Forårslys

Vi i danmark har altid været gode til at finde områder både inde og ude, som bliver centrum for hyggen når en given årstid presser sig på.

Foråret byder grillen velkommen - aftenen melder sin ankomst, gløderne fra grillen er stille ved at dø ud og lanternernes lys begynder at danse over terassen i tusmørket.

Lanterner er definationen på en helårsgenstand, der altid vil bidrage med hygge og æstetik.
Derfor mener vi at lanterner generelt vil være højdespringere, men især vores Hvide Lanterne med Messinghank rammer vores bud på en 5. plads.
Vi har dog flere smukke og hyggelige lanterner, hvor du med sikkerhed kan finde en der passer ind i netop dine rammer.
LANTERNER

#4 - Casablanca

Hyggen forbindes ofte med en situation, hvor vi befinder os i et trygt og godt selskab samt en kop koldt eller varmt som kompagnon. 

Vores nr. 4 på listen er ikke én interiørgenstand, men en hel serie!
Rigtig mange er allerede faldet for charmen og elegancen i Casablanca serien som byder på skåle/skjulere - alt efter hvilket formål man ønsker at anvende dem til - tallerkener og fade.
Serien står ud i forhold til traditionelt service og giver kant til næsten et hvilket som helst forårsbord.
CASABLANCA SERIEN

#3 - Flet til foråret

Når foråret kommer og blomsterne springer ud, styrter vi ud i naturen. Uanset grunden til at nyde forårssolen, så har vi altid et hav af ting vi skal have med os.
 
Flet kurven er gået hen og blevet en erstatning for vores store tunge tasker og kasser. Den er praktisk da den kan bruges i hjemmet til at opbevare huer og vanter til vinter, vi kan bruge den til havens gøremål om foråret og familiens picnic om sommeren - kun fantasien sætter grænser.
 
Flet kurven er vores bud på forårets 3. trend. Kurvene findes i forskellige størrelser, former, farver og materialer og er uundværlige i ethvert hjem. På shoppen, finder du et stort udvalg af kurve, og helt sikkert også en som passer til din familie.
FLETTEDE KURVE

#2 - Potter i højden

Når solens stråler smelter de sidste rester af den trodsige vintersne, giver det rum og energi til forårets små mirakler.
De små hengemte blomsterfrø får næring og anledning til at spirre og blomstre - de spreder glædeligt deres budskab til forbipasserende.

Giv liv til nogle af forårets mirakler i vores næsten "højde-springer", nemlig nr. 2 på listen.
De elegante Potter på fod fra Nordal hitter stort for tiden.
Potterne tilfører et ekslusivt og lækkert udtryk, og kan kombineres med næsten enhver stilart.
Vi har selvfølgelig mange andre potter, hvis du skulle have brug for mere inspiration og plads til forårets spirren.
INSPIRERENDE POTTER

#1 - Bohemian komfort

Bohemian stil bliver mere og mere udbredt i de danske hjem, hvad enten det er tæpper eller puder, og med god grund.
Indretning - både ude eller inde, så er ”hygge” for det meste i centrum, og hvad er mere hyggeligt end at tilføje et hint af bohemian i vores nordiske og til tider minimalistiske stil.
 
Disse lækre puder kan bruges til at pifte havemøblerne op og give lidt varme i den kølige forårsluft, eller i huset for at skabe lidt ekstra hygge i sofaen. Du kan altid tilføje et ekstra strejf af hygge, i form af en kop god the serveret i de flotte kopper fra Casablanca serien - så er du i hvert fald med på hvad vi syntes er forårets trends.
 
Denne lækre og meget anvendelige pude i bohemian stil er vores bud på forårets top 1. Kig ind på shoppen, og se om du kan finde noget som kan sætte ekstra skub i dit forår.
Det bløde hjørne