Puder, puder og atter puder

Puder, puder og atter puder

Puder er uundværlige. For My Living har et stort udvalg af puder. Vi elsker det gode design og den kvalitet, der er i vores puder.

Vores udvalg består af flere farver, men vi holder os dog til de mere neddæmpede farver. Farverne er grå, blålige, rosa nuancer, grønlige nuancer og mere naturfarvede. Så du kan vælge lige den farve, der passer til dig og dit hjem.

Måske trænger du til lidt fornyelse, nu når vi går foråret i møde. Vælg, selv om du vil have en hel pude, eller bare skifte betrækket ud med de gamle du har liggende.

 

Vælg f.eks en smuk blomstret pude, i rosa nuancer fra Cozy Living og sammensæt den med en ensfarvet, i grå-brun eller lys rosa farve også fra Cozy Living.

Eller – vælg de grønlige nuancer, f.eks. den flotte mørkegrønne velourpude fra Cozy Living sammen, med en lysegrøn hørpude fra Ib Laursen og en grønstribet fra Cozy Living.

                      

Alle disse puder, kan både bruges indendørs og udendørs, f.eks. når vi skal slænge os i solvognen og gøre vores havemøbler indbydende og hyggelige.

Vores meget lækre puder fra Louise Smærup gør sig bedst indendørs i sofaen eller lænestolen. De fås i 4 forskellige farver, i 2 størrelser.

F.eks. denne dybblå pude i str. 40x60. Den vil være flot i stort set alle sofaer.

Så hold dig endelig ikke tilbage – tag et kig og læg en bestilling på nogle af vores puder. Du kommer ikke til at fortryde det