Om osFamilien Kobberø:

Bag webshoppen For My Living står 2 søskende bestående af Nadia Carrock Kobberø og Rune Kobberø.

D. 1 februar 2018 tog vi sammen springet og valgte at åbne webshoppen. Det gjorde vi med det formål at kunne tilbyde folk de bedste og lækreste brands fra både ind- og udland.
ForMyLiving er skabt på baggrund af en passion og fascination af det lækre og gode design.

Vi ønsker at føre et sortiment der passer til den lidt rustikke og nordiske stil og dermed give personlighed til boligindretningen. 
Boligen er vores fundament, og der skal være rart og hjemmeligt at være. For My Livings sortiment i interiør, brugskunst og møbler er bredt og repræsenterer kvalitet. For os er netop kvaliteten meget vigtig og designet skal være ægte og troværdigt, hvilket præges i vores interiør. 

Vores mission:

Vores mission er at skabe en forandring og forbedring hos vores kunde. Det gør vi ved at levere den bedste kvalitet af varer inden for interiør, brugskunst og møbler.

Vores Vision:

Vores vision er at skabe den foretrukne webshop indenfor interiør, brugskunst og møbler i Skandinavien.

For at opfylde vores vision og mission handler vi altid efter følgende værdier:

Ærlighed, Tryghed & Kvalitet.


Vi hjælper også gerne med indretning af hele hjem, virksomheder eller bare et enkelt værelse.
Vi håber, at du/I finder masser af inspiration og får en god oplevelse, når du/I besøger webshoppen og kigger rundt i For My Livings univers.
Med tiden vil vores sortiment vokse, og vi bestræber os på, hele tiden at holde os ajour indenfor designverdenen i ind-og udland.
Vi hjælper gerne kunder i hele landet med spørgsmål vedrørende indretning.
Er du i det mindste tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive til os på info@formyliving.dk eller ringe på telefon 71 96 94 99.
God fornøjelse

De bedste hilsner Nadia og Rune