Kontormøbler

Kontormøbler

Kontormøbler er essentielt for ordenligt arbejdsklima. Lækkert design og kvalitet er vigtigt for at føle sig rigtigt til rette.

Vi har alt fra stole og borde til kontorlamper, så du kan indrette dit kontor efter din helt egen stil. 

Der er 24 varer.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Bloomingville Button bænk blå

Pris 2.799,00 kr.

Flot, enkel og stilren bænk fra Bloomingville.  Bænken kan med sin enkle stil passe ind i alle rum, hvad enten det er det romantiske rum som mangler lidt simpelt eller det stilrene rum som mangler lidt varme og hygge.  Bænken er i en smuk mørkeblå farve lavet i 100% polyester og har en slidstyrke på 40.000 martindale.  Bænken måler 100 cm i længden, 35 cm...

Bloomingville Sheer bænk

Pris 1.199,00 kr.

Smuk og unik bænk fra Bloomingville. Bænken har et råt men alligevel romantisk design. Den er lavet i metal og er i en flot og rolig nougat farve. Bænken måler 120cm i længden, 27cm i højden, og 36,5cm i bredten.  

Bloomingville Grå Nora Sofa i Uld

Pris 18.999,00 kr.

Fantastisk og unik sofa i en rå og anderledes stil, som giver et fantisk look og blikfang i rummet. Sofaen fra Bloomingville er lavet i 100% uld og har en smuk lysegrå farve. Benene på sofaen er i hvidolieret egetræ, som giver sofaen et roligt udtryk på trods af dens anderledes stil.    Sofaen har en siddehøjde på 45 cm og en sæde dybde på 65 cm.

Bloomingville Grå Pause Sofa i Uld

Pris 13.999,00 kr.

Virkelig flot og elegant sofa i 100% uld fra Bloomingville.  Sofaen er til 3 personer og passer perfekt ind i alle slags stuer. Sofaen er i en smuk lysegrå farve, med trykknapper i ryg- og armlæn som er med til at give sofaen et elegant look og gøre den tidsløs.

Bloomingville grå Ellen Sofa

Pris 12.999,00 kr.

Smuk og elegant sofa fra Bloomingville med et unikt twist i designet.  Sofaen Ellen, er helt unik med arm- og ryglæn der er lavet så det ligner 3 lag.  Sofaen er i en flot lysegrå farve og er lavet i 100% polyester med ben i hvidolieret eg. 

Bloomingville Chubby Sofa i Grå Bomuld

Pris 12.999,00 kr.

Moderne og stilren sofa fra det danske brand Bloomingville.  Chubby sofaen passer til 2 personer og er lavet i 100% genanvendt bomuld. Sofaen er i en smuk lysergrå farve, med hvidolieret ben i eg. Sofaen har et flot og simpelt look, med tern hen over arm- og ryglæn, samt på sædet.