Ib Laursen

Ib Laursen ApS blev i 1971 grundlagt af Ib Laursen som en detailbutik, men har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af brugskunst. 

I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. direktør efter sin far, Ib Laursen.

Ib Laursen ApS designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde.

Ib Laursen Vægspejl i metal...
  • Nedsat pris

Ib Laursen Vægspejl i metal med hylde

Normalpris 720,00 kr. -15% Pris 612,00 kr.

Lækkert spejl i sort metal med praktisk lille hylde foran. Kan anvendes både på badeværelset, entreen eller bryggers alt efter behov.

Ib Laursen Unika trækasse...
  • Nedsat pris

Ib Laursen Unika trækasse med metalbeslag

Normalpris 115,00 kr. -15% Pris 97,75 kr.

Kassen eller bakken er anvendelig til mange formål, som f.eks til lys, en mindre lanterne eller vase. Kan nemt sættes på et bord, i vinduet eller til opbevaring af f.eks køkkenets olier.

Ib Laursen Unika rundt...
  • Nedsat pris

Ib Laursen Unika rundt indisk træfad

Normalpris 315,00 kr. -15% Pris 267,75 kr.

Skønt stort træfad i forskellige variationer og størrelser.  Kan bruges til mange formål, som feks. lys, lysestager, dekoration eller serveringsbakke.