Stue

Stue

Stuen er rummet vi næsten alle hygger os i. Der skal være varme, bløde puder og lækre tæpper at tage med sig i sofaen. Pift lænestolen op, med nye friske farver og mønstre. Tilføj en lækker plaid, som kan være både anvendelig og elegant. Stil en smuk vase på et fad, sammen med nogle fine lysestager. Alt dette kan give hygge og cozyness.

Der er 877 varer.

Viser 1-24 af 877 element(er)

Cozy Living polly marmor bord sæt pink

Pris 2.150,00 kr.

Enkelte og stilrene sofaborde i pink marmor fra Cozy Living. Sælges kun som et sæt. OBS: Marmorbordpladerne kan variere i farve og mønster - da det er naturmateriale.

Cozy Living polly Marmor bord sæt beige

Pris 2.150,00 kr.

Smukt bord sæt i marmor og messing fra Cozy Living. Sælges kun som et sæt.  OBS: Marmorbordpladerne kan variere i farve og mønster - da det er naturmateriale. 

Madam Stoltz stentøjs vase orange rund

Pris 195,00 kr.

Smuk og anderledes vase i stentøj med en fin glasering fra Madam Stoltz.  OBS: Der er ikke en vase der ens i glaseringen. Det anbefales kun at anvende tørrede blomster i denne vase. 

Madam Stoltz stentøjs vase orange lav

Pris 130,00 kr.

Smuk mindre vase i med fin glasering fra Madam Stoltz. OBS: Der er ikke en vase der ens i glaseringen. Det anbefales kun at anvende tørrede blomster i denne vase. 

Madam Stoltz stentøjs vase orange

Pris 190,00 kr.

Smuk vase i stentøj fra Madam Stoltz, der kan give varme og hygge til din bolig.  OBS: Der er ikke en vase der ens i glaseringen. Det anbefales kun at anvende tørrede blomster i denne vase.